Warning: mysql_connect(): Host 'www.holosophic.org' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/opendb.php on line 3 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/opendb.php on line 5 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/opendb.php on line 5 Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/opendb.php on line 10 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/opendb.php on line 10 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/local.inc on line 30 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/local.inc on line 30 Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/local.inc on line 33 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/santmat.si/httpdocs/local.inc on line 54 Sant Mat - Meditacija na Notranjo Svetlobo in Notranji Zvok - Sant Baljit Singh

Sant Mat v Sloveniji

Pot Sant Mat, meditacija na notranjo Svetlobo in Zvok, ki jo prakticirajo ljudje v Sloveniji, je primerna za vsakega duhovnega iskalca.

Na voljo so predavanja o tej duhovni praksi in srečanja, ki vsem, ki jih ta pot zanima, nudijo priložnost, da dobro spoznajo njena temeljna načela, preden se naučijo meditirati. Udeležba je brezplačna.

Meditacijske skupine se srečujejo enkrat ali večkrat na teden, po vsej Sloveniji.

Beri dalje >>

Izberite najbližji kraj, kjer boste dobili več informacij.

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Duhovni Učitelj

Kaj je Sant Mat?

Kliknite tukaj in preberite več o teoriji in praksi Sant Mata.

"Stopite v brezmejno vesolje in začnite novo življenje. Potopite se v Božjo ljubezen in On vas bo popolnoma očaral. Cilj življenja je samo eden. Ko boste enkrat prepojeni z Njegovo ljubeznijo, ne boste več želeli zapustiti Njegovega naročja. Resnica je v vas, ne v zunanjem svetu."
— Sant Baljit Singh

Kontaktirajte webmaster

Vse pravice pridržane; © 2010 Sant Baljit Singh