Sant Mat - Meditacija na Notranjo Svetlobo in Notranji Zvok - Sant Baljit Singh

Predavanja in dogodki: Predavanje, 27. marec ob 19. uri, Novo mesto

Čeprav je meditacija na notranjo Svetlobo in notranji Zvok enostavna, boste na predavanjih izvedeli več o njej in o tej duhovni poti. Predavanja trajajo približno eno uro, nato pa je priložnost za vprašanja in pogovor o vsem, kar vas zanima.

Vsi dogodki, ki potekajo, so brezplačni in odprti za javnost. Informacije o poti Sant Mat vam posredujejo pooblaščeni učenci Sant Baljita Singha.

Resnični namen človeškega življenja

MEDITACIJA NA NOTRANJO SVETLOBO IN NOTRANJI ZVOK

NOVO MESTO

ponedeljek, 27. marec, ob 19. uri

Čajarna, Stari trg 17, Novo mesto

VSTOP PROST

Email: info@knowthyselfassoul.org


Soočeno z izzivi vsakdanjega življenja, se sprašujemo: »Kakšen je smisel mojega življenja? Kdo sem? Od kod prihajam? Kako lahko najdem mir in zadovoljstvo?«

Živimo v obdobju velikih sprememb. Človeštvo je podvrženo veliki preobrazbi, ki se dogaja na tem svetu, zato smo v tem času še toliko bolj spodbujeni, da storimo nekaj zase.

Trenutno živimo le na ravni uma in telesa, naša zavest, duša spi. Ko smo prebujeni kot duše in začnemo živeti kot zavestna bitja, smo ponovno povezani s svojim Izvorom, s Svetlobo in Zvokom, ki sta pojavna oblika najvišje Zavesti ali najvišjega Bitja. Z meditacijo na notranjo svetlobo in zvok lahko človek spozna samega sebe in postane svobodno, zavestno bitje, ki ima resnično védenje. Z meditacijo se v nas prebudi ljubezen, sočutje in spoštovanje vseh živih bitij, celotnega stvarstva.


Predavanje organizira Holozofsko društvo Slovenije.


Prisrčno vabljeni!Nacionalni predstavniki: Slovenija

Nacionalni predstavniki Sant Baljita Singha so vam prav tako na voljo, da odgovorijo na Vaša vprašanja, ki zadevajo to duhovno pot.

National Representative

info@knowthyselfassoul.org

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Duhovni Učitelj

Kaj je Sant Mat?

Kliknite tukaj in preberite več o teoriji in praksi Sant Mata.

"Stopite v brezmejno vesolje in začnite novo življenje. Potopite se v Božjo ljubezen in On vas bo popolnoma očaral. Cilj življenja je samo eden. Ko boste enkrat prepojeni z Njegovo ljubeznijo, ne boste več želeli zapustiti Njegovega naročja. Resnica je v vas, ne v zunanjem svetu."
— Sant Baljit Singh

Kontaktirajte webmaster

Vse pravice pridržane; © 2010 Sant Baljit Singh