Sant Mat - Meditacija na Notranjo Svetlobo in Notranji Zvok - Sant Baljit Singh

Predavanja in dogodki: Predavanje, 28. marec ob 18. uri, Nova Gorica

Čeprav je meditacija na notranjo Svetlobo in notranji Zvok enostavna, boste na predavanjih izvedeli več o njej in o tej duhovni poti. Predavanja trajajo približno eno uro, nato pa je priložnost za vprašanja in pogovor o vsem, kar vas zanima.

Vsi dogodki, ki potekajo, so brezplačni in odprti za javnost. Informacije o poti Sant Mat vam posredujejo pooblaščeni učenci Sant Baljita Singha.

Um – moj največji prijatelj ali sovražnik?

MEDITACIJA NA NOTRANJO SVETLOBO IN NOTRANJI ZVOK
NOVA GORICA
Torek, 28. marec, ob 18. uri
Goriška knjižnica Franceta Bevka
Trg Edvarda Kardelja 4, Nova Gorica
VSTOP PROST


Email: info@knowthyselfassoul.org


Pogosto se ne zavedamo svojih besed in ravnanja. Naši odzivi so nezavedni, avtomatski. Um, ki ima glavno besedo in vodi naše življenje, je potrebno obvladati. Ima veliko moč, toda če se spoprijateljimo z njim, ga bomo mi vodili. Um deluje skozi čutila in je vez med fizičnim telesom in zavestjo ali dušo.

Ne moremo ga obrzdati z zatiranjem. Tako bo postal le še močnejši. Večkrat se zdi, da je um neukrotljiv, kot divji slon je gnan od brezštevilnih vtisov – misli in čustev, ki so v njem. Modreci nam nudijo starodavno metodo, meditacijo na notranjo svetlobo in zvok, ki nam pri tem pomaga. Z njo so tudi sami dosegli stanje prebujenja in zaživeli kot zavestna bitja.

Predavanje organizira Holozofsko društvo Slovenije, ki že vrsto let vodi predavanja, delavnice in druge dogodke o etičnem in zdravem načinu življena, o meditaciji in drugih temah.


Predavanje organizira Holozofsko društvo Slovenije.


Prisrčno vabljeni!Nacionalni predstavniki: Slovenija

Nacionalni predstavniki Sant Baljita Singha so vam prav tako na voljo, da odgovorijo na Vaša vprašanja, ki zadevajo to duhovno pot.

National Representative

info@knowthyselfassoul.org

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Duhovni Učitelj

Kaj je Sant Mat?

Kliknite tukaj in preberite več o teoriji in praksi Sant Mata.

"Stopite v brezmejno vesolje in začnite novo življenje. Potopite se v Božjo ljubezen in On vas bo popolnoma očaral. Cilj življenja je samo eden. Ko boste enkrat prepojeni z Njegovo ljubeznijo, ne boste več želeli zapustiti Njegovega naročja. Resnica je v vas, ne v zunanjem svetu."
— Sant Baljit Singh

Kontaktirajte webmaster

Vse pravice pridržane; © 2010 Sant Baljit Singh