Knjiga Skrivnost smrti - Kirpal Singh

Kje se lahko knjiga kupi?

Knjiga je na voljo v knjigarnah
po vsej Sloveniji,
v meditacijskih centrih ter
na spletni strani založbe
Edition Naam

Knjigo »Skrivnost smrti«
je izdala nemška založba
Edition Naam,
Skrivnost Smrti, 2009,
ISBN 978-3-930103-70-6

Kirpal Singh: SKRIVNOST SMRTI

Avtor knjige »Skrivnost smrti» Kirpal Singh, velik mistik današnje dobe, je učil, da je pravica vsakega človeka, da spozna samega sebe, da izve, od kod prihaja in kam mora oditi, ko nastopi čas, da odide s tega sveta.

Smrt je največja skrivnost življenja. Od pradavnih časov ljudje poskušajo razvozlati to uganko. Za večino ljudi ostaja skrivnost, vendar to ne pomeni, da ni mogoče odstreti njenega zastora. Popolni Učitelji, Sant Satguruji, ki prihajajo s področja nesmrtnosti in so eno z Neskončnim, poznajo skrivnost smrti. Učijo nas, da smrt ni to, kar se nam zdi – nepreklicni konec, temveč je ponovno rojstvo v življenje, o katerem ne moremo niti slutiti. Je kot zaton sonca na eni in sončni vzhod na drugi strani zemeljske oble.

Učitelji nam pokažejo, kako premagati navidez nepremagljivo smrt in se osvoboditi strahu. Človek ne umre, ampak odvrže le fizični ovoj in živi naprej v drugih, subtilnih telesih, astralnem ali kavzalnem, ter se dviga vedno više, dokler ne spozna svoje Božanske narave in se zedini z najvišjim Bitjem, najvišjo Zavestjo.

Nauk resničnih Učiteljev je duhovna praksa, ki iskalcu omogoča zunajtelesno izkustvo in mu odstre prostranstva višjih svetov nepopisne lepote. To lahko izkusimo, dokler bivamo v fizičnem telesu. O resnični osvoboditvi namreč lahko govorimo le, če jo doživimo tukaj in zdaj.

Preberi odlomek iz knjige

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Duhovni Učitelj

Nadaljnje informacije

Obiščite predavanja in različne dogodke

Slovenija Slovenija

"Stopite v brezmejno vesolje in začnite novo življenje. Potopite se v Božjo ljubezen in On vas bo popolnoma očaral. Cilj življenja je samo eden. Ko boste enkrat prepojeni z Njegovo ljubeznijo, ne boste več želeli zapustiti Njegovega naročja. Resnica je v vas, ne v zunanjem svetu."
— Sant Baljit Singh

Vse pravice pridržane; © 2010 Sant Baljit Singh