Namen človeškega življenja

Kot duhovna bitja smo del najvišje, vseprežemajoče Zavesti. Nauk Sant Mata pravi, ko si je Najvišje Bitje zaželelo, da nekaj ustvari, sta se pojavila Svetloba in Zvok. To ustvarjalno počelo Svetlobe in Zvoka je ustvarilo nas kot duše in celotno stvarstvo: duhovne svetove in fizično vesolje. Božanska glasba preveva celotno stvarstvo.

Z meditacijo lahko človek odkrije, da je veliko več kot le telo, um in intelekt, spozna svoj pravi jaz in si pridobi védenje, ki je skrito v nas. Ko spoznamo sebe kot dušo, bomo uvideli, da med nami in Najvišjim Bitjem ni nobene razlike. Smo kapljica Oceana Božanske ljubezni. Človeško življenje nam je dano zato, da to spoznamo.

Kako se lahko prebudimo iz globokega spanca in ponovno postanemo zavestno bitje? Tako, da se povežemo z vseprežemajočo najvišjo Zavestjo. Takrat bomo živeli v sožitju z vsemi ljudmi in se v polnosti razvili kot človeško bitje. Takrat bomo za večno uživali v svojem lastnem Božanskem bitju.

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Duhovni Učitelj

Nadaljnje informacije

Obiščite predavanja in različne dogodke

Slovenija Slovenija

"Stopite v brezmejno vesolje in začnite novo življenje. Potopite se v Božjo ljubezen in On vas bo popolnoma očaral. Cilj življenja je samo eden. Ko boste enkrat prepojeni z Njegovo ljubeznijo, ne boste več želeli zapustiti Njegovega naročja. Resnica je v vas, ne v zunanjem svetu."
— Sant Baljit Singh

Vse pravice pridržane; © 2010 Sant Baljit Singh