Kdo je Sant Baljit Singh?

Da bi lahko človek spoznal samega sebe in vzpostavil vez z najvišjim Bitjem, potrebuje duhovnega Učitelja. Samo tisti, ki je spoznal svoje pravo bistvo in dosegel popolnost, nam lahko pokaže pot iz tega sveta in nas vodi v duhovno kraljestvo, nazaj v naš resnični dom. Vodi nas na našem notranjem potovanju skozi materialno-duhovne svetove, ki so zelo prostrani in brezštevilni, dokler ne prispemo v kraljestvo čiste Zavesti in blaženosti.

Popolni Učitelj je človek, ki je spoznal samega sebe, Najvišje Bitje v sebi in se stopil z Njim. Uteleša popolno Božansko Zavest. Presegel je ta materialni svet, um in intelekt. Kot osvobojena duša se lahko kadarkoli dvigne iz fizičnega telesa in drugih, subtilnih ovojev ali teles. Njegova duša prebiva na območju čistega Duha.

Učitelj Sant Baljit Singh uči starodavno znanost Sant Mat, katere cilj je prebuditi se kot duhovno bitje in se povezati z Izvorom vsega obstoječega. Osebno duhovno izkustvo, ki si ga pridobimo z meditacijo, je bistvo te duhovne poti. Učitelj od Boga prejme Božjo moč, s katero lahko osvobaja duše z nižjih področij.

Resnična ljubezen se bo prebudila v nas, ko bomo skupaj z Učiteljem, ki je povsem prežet z ljubeznijo. Opit in „prepojen“ je z Božjo ljubeznijo. Če ste dovzetni zanjo, boste dvignjeni. Čutili boste, kako je ozračje izpolnjeno z izžarevanjem njegove moči, ljubezni. Če je človek nadišavljen, bodo vsi, mimo katerih bo šel, vonjali njegov parfum. Podobno lahko začutimo neizmerno ljubezen, ki jo izžareva Učitelj, ko pridemo v stik z njim. V duhovni literaturi je zapisano, da lahko samo tisti, ki ljubijo, spoznajo sami sebe, najvišje Bitje. Tisti, ki ne ljubijo, ga ne poznajo.

Sedanji Učitelj te duhovne poti je Sant Baljit Singh.

Sant Baljit Singh

Sant Baljit Singh

Duhovni Učitelj

Nadaljnje informacije

Obiščite predavanja in različne dogodke

Slovenija Slovenija

"Stopite v brezmejno vesolje in začnite novo življenje. Potopite se v Božjo ljubezen in On vas bo popolnoma očaral. Cilj življenja je samo eden. Ko boste enkrat prepojeni z Njegovo ljubeznijo, ne boste več želeli zapustiti Njegovega naročja. Resnica je v vas, ne v zunanjem svetu."
— Sant Baljit Singh

Vse pravice pridržane; © 2010 Sant Baljit Singh